Tossa invertirà 150.000 euros en pavimentar els aparcaments municipals

El consistori recentment ha comprat terrenys per ampliar les places públiques

L’Ajuntament de Tossa de Mar (Selva)  invertirà uns 150.000 euros en la pavimentació de diferents aparcaments de propietat municipal per millorar la qualitat dels serveis d’acollida de visitants. Concretament, es pavimentarà en els propers dies l’aparcament existent a l’Avinguda Catalunya, davant del parc de bombers, i l’aparcament entre l’institut i la pista poliesportiva descoberta.

L’alcaldessa Gisela Saladich (TossaUnida-IdSelva) afirma que “una de les mancances més exposades pels empresaris locals és la falta d’aparcaments de qualitat al municipi. Per això, l’Ajuntament ha iniciat un pla de millora dels aparcaments públics existents i la compra de nous terrenys per a garantir aquests aparcaments en el futur”.

L’alcaldessa va signar fa uns mesos la compra dels terrenys de Can Truges per a fer-hi aparcaments. La inversió ha estat de 2 MEUR (a pagar en quatre anys) i permetrà disposar de 18.000 metres quadrats de terreny, de prop de 500 places per a vehicles i garanteix que a la finca no es desenvolupin les previsions del POUM (edifici hoteler), al ser ara propietat municipal. L’equip de govern també ha apostat per invertir en la compra d’una altra finca al sector de Sa Coma per a fer-hi aparcament, pel preu de 80.000 euros i una superfície de 5.000 metres quadrats.

El regidor d’Urbanisme Manu Mohedano (TossaUnida-IdSelva) afirma que “la proposta d'inversió segueix el pla de millora dels aparcaments públics de la població i té la finalitat de millorar la qualitat del servei, dotant els aparcaments d'asfaltat, WC, Wifi, punt de càrrega per a vehicles elèctrics, etc”.

Cal recordar que l’ajuntament va posar el passat estiu a disposició una aplicació gratuïta on el ciutadà està informat a temps real de l’estat dels aparcaments del municipi. Aquesta app es troba englobada en l’aplicació “Tossa de Mar al teu mòbil”, que l’ajuntament ha posat a l’abast del ciutadans i que dóna a conèixer els diferents serveis i atractius que ofereix el municipi. En paraules de Mohedano, “aquesta app ens serveix per aprofitar el potencial que ofereixen les noves tecnologies i mantenir als ciutadans informats de tot el que passa al nostre municipi”.

Tossa de Mar al teu mòbil és una aplicació gratuïta que es pot descarregar per Google Play i App Store.