El Gerió Digital renova el seu conveni de col·laboració amb el Gran Teatre del Liceu

Difondrà i anunciarà les activitats culturals de la Fundació

El diari El Gerió Digital ha renovat per segon any consecutiu el seu conveni de col·laboració amb la Fundació del Gran Teatre del Liceu pel termini d'un any per la qual cosa es compromet a difondre i anunciar totes les activitats culturals que se'n derivin.

L'acord, que s'ha signat entre el director general de la Fundació, Valentí Oviedo i el director d'El Gerió, Marc Estarriola, dona continuïtat al que es va signar amb anterioritat el 2018 i que va servir per a donar cobertura a l'expansió territorial del teatre a l'hora de promoure i publicitar les seves activitats.

Una de les principals accions del Gran Teatre del Liceu per tal d'ampliar la base del públic es va iniciar el 2015 amb la programació de conferències arreu de Catalunya, arribant a 32 poblacions i aplegant a 1.820 persones que van escoltar de la mà del divulgador musical del Liceu, Pol Avinyó, quines eren les produccions programades.

El Gerió Digital renova així el seu compromís amb la cultura després de situar-se com el digital de referència a la província de Girona i que també col·labora amb els principals esdeveniments com el Festival Castell de Peralada, el Festival Jardins de Cap Roig, el Portalblau, El Sons del Món, l'Acústica i l'Strenes.

El digital de més audiència

El Gerió Digital s'ha situat amb només tres anys de vida com el mitjà de comunicació nadiu a la xarxa de més audiència a la província de Girona. Segons dades auditades per OJD Interactiva, cada mes 110.000 persones llegeixen de mitjana les informacions publicades.

Pel que fa a les xarxes socials, El Gerió Digital té presència a Facebook amb més de 16.000 seguidors com també a Twitter, assolint gairebé els 12.000 seguidors.