El fiscal manté els 24 anys de presó per a l'acusat de matar un home en un bar de Calonge

El crim va tenir lloc el gener d'ara fa dos anys i el processat diu que es va sentir 'humiliat' per la víctima

Segona i última sessió del judici pel crim al bar Marcel's de Calonge. Els fets van tenir lloc la nit del 18 de gener del 2008. El processat, Alejandro Navarro, sosté que va actuar mogut per la ràbia perquè es va sentir 'humiliat'. Segons va explicar davant el tribunal, aquell dia la víctima i tres persones més es van riure d'ell, el van pegar i el van amenaçar de mort.


Tot i admetre que això el va encabritar, Navarro també va declarar que no recordava haver clavat el ganivet a ningú. De totes maneres, la seva versió contrasta amb la que han exposat diversos testimonis al judici. Aquests asseguren que l'acusat va actuar amb sang freda a l'hora de cometre el crim. Fins i tot, van explicar que després d'enfonsar el ganivet a les víctimes, es va servir un whisky i se'l va beure amb tranquil·litat.

La vista oral per aquests fets, que va començar aquest dilluns, s'ha acabat avui al migdia a l'Audiència de Girona. Després de les declaracions dels testimonis i els perits, les parts han anunciat les seves conclusions definitives.

Tant el fiscal com l'acusació particular han demanat que es condemni Navarro a 24 anys i 10 mesos de presó. Les acusacions imputen al processat els delictes d'homicidi i de temptativa d'homicidi. El judici, que s'ha celebrat a la secció quarta de l'Audiència de Girona, ha quedat vist per a sentència.