Acaba a la presó en ser detingut tres vegades en cinc dies per cometre quatre robatoris a Girona

Va robar en domicilis i dos vehicles

Els Mossos d’Esquadra van detenir els dies 15, 17 i 19 de febrer un home, de 25 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força a interior de domicili i dos delictes de robatori amb força a interior de vehicle.

El dia 15 de febrer, cap a dos quarts de nou del matí al carrer Torre Sutxet del barri de Montjuïc de Girona, un home va alertar la policia perquè havia trobat un lladre dins el domicili dels seus pares. L’individu havia deixat carregat un turisme, que es trobava al garatge de la casa, amb objectes que volia sostreure, però havia fugit corrents al veure’s sorprès.

Mentre els mossos buscaven el lladre van rebre l’avís que un vehicle, que estava estacionat a la pujada de la Barrufa del mateix barri, havia estat saquejat i de dins havien sostret dues bosses d’esport. El propietari del vehicle va explicar que també havien intentat entrar al seu domicili situat al mateix carrer Torre Sutxet.

Poca estona més tard, els mossos van localitzar el lladre quan va tornar a buscar el cotxe que havia deixat carregat. Dins el vehicle hi havia les dues bosses d’esport sostretes anteriorment.

El detingut va passar el dia 16 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

L’endemà, pels volts de les nou del matí, els mossos van rebre avís que un individu intentava entrar en un domicili del carrer Torre Sutxet, forçant una finestra mentre els propietaris eren a l’interior.

El lladre no va aconseguir entrar a l’habitatge, però va sostreure diverses peces de roba esportiva que estaven al pati de la casa.

Pocs minuts després una segona patrulla, que estava fent recerca de l’autor, va trobar un cotxe amb un vidre trencat. El propietari del vehicle va manifestar que li acabaven de sostreure diversos pots de colònia.

Al cap d’una estona l’operatiu de recerca va permetre localitzar el sospitós. Es tractava de la mateixa persona detinguda dos dies abans per diversos robatoris. Portava una motxilla amb la roba esportiva sostreta a la casa i els pots de colònia del turisme.

El detingut va passar el dia 18 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Només unes hores després de quedar en llibertat, cap a les 4 de la matinada del dia 19, l’home va intentar entrar en una casa del carrer Sant Roc de Girona. En aquesta ocasió va provar d’entrar per la balconada de la primera planta, però els mossos el van trobar i el van detenir.

El detingut, que té antecedents, va passar el dia 20 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona el qual va decretar el seu ingrés a presó.