Els Reis Mags presenten el recorregut de la cavalcada de Girona

L'itinerari comportarà diverses afectacions de trànsit des de les 14h fins les 22h

Ses Majestats els Reis d'Orient portaran a terme el següent recorregut a partir de les sis de la tarda de demà dimecres 5, de gener:




16h.
Sortida de les pre-cavalcades de Sant Lluc.
Recorregut Grup A: Sant Lluc - Santa Clara - Pont de Pedra - Campament Reial
Recorregut Grup B: Sant Lluc - Ballesteries - Rambla Llibertat - Pont de Pedra - Campament Reial

16:45h.

Sortida dels primers patges al Campament Reial dels Jardins de les Pedreres. Xocolatada.
17:00h.

Inici del funcionament de la tirolina (novetat). En aquesta tirolina hi baixaran regals i els escaladors reials. La tirolina anirà des del vèrtex superior de la muralla fins el pont Alferes Huarte.
17:35h.

Els 3 Reis es troben tots junts a la tenda reial del campament. Pocs minuts després s'inicia el desmuntatge del campament i la baixada de la cavalcada per la Pujada de les Pedreres.
18:00h.

Els 3 Reis travessen el pont Alferes Huarte. Tot seguit s'inicia el recorregut de la Cavalcada.
20:00h.

Aprox. Arribada a la Pl. del Vi.
20:30h.
Aprox. 
Els escaladors mostraran com entreguen els regals a les cases utilitzant una de les seves tirolines (novetat). La tirolina travessarà la pl. del Vi des de la façana de l'Ajuntament fins a una façana veïna.
21:15h. 

Fi de la Cavalcada.


Recorreguts de les precavalcades


Part de les comitives dels Reis sortiran de Sant Lluc (C/ Ferran el Catòlic). Així, abans de l’inici de la Cavalcada de Reis pròpiament dita, hi haurà dues precavalcades, els recorreguts de les quals s’especifiquen a continuació:

Recorregut A – inici a les 15:45h · Sant Lluc (Carrer Ferran el Catòlic) · Pujada Sant Feliu · Passatge d’en Gómez · Plaça Independència · Carrer Santa Clara · Pont de Pedra · Rambla Mossèn Jacint Verdaguer · Plaça General Marvà · Jardins de la Muralla (Campament).
Recorregut B – inici a les 16h · Sant Lluc (C/ Ferran el Catòlic) · Pujada Sant Feliu · Carrer Ballesteries · Carrer Argenteria · Rambla de la Llibertat · Rambla Mossèn Jacint Verdaguer · Plaça General Marvà · Jardins de la Muralla (Campament).



Afectacions de trànsit



La Cavalcada de Reis afectarà la circulació quedant prohibit l’estacionament en tot l’itinerari de la cavalcada, de les 14h a les 22h.Alhora hi hauran talls de circulació puntuals en tot l’itinerari, entre les 17:30 i les 20h. S’anirà tancant la circulació de vehicles a mesura que vagi avançant la cavalcada i es reobrirà un cop hagi passat.