Castelló d'Empúries intenta recuperar la normalitat després de les destrosses per la tramuntana

Es van malmetre camins, tanques, vehicles i embarcacions

La forta tramuntana que ha bufat durant tot el cap de setmana, arribant a ràfegues de més de 102 Km/h, ha causat nombrosos desperfectes al municipi de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) segons ha informat l'Ajuntament encara que no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.

Les nombroses afectacions a la via pública ha requerit de diverses intervencions de la Policia Local, del serveis públics municipals i també dels bombers, durant dissabte a la nit i tot el diumenge.

El balanç ha estat de diversos arbres caiguts a la via pública i també en camins rurals, afectacions i enderroc a tanques particulars per la caiguda d’arbres, destrosses en vehicles i embarcacions. També han resultat afectats alguns rètols de senyalització, paperers i nombrosos contenidors desplaçats per la força del vent.

D’altra banda també han estat afectats els ancoratges de l’envelat municipal de la Plaça de les Palmeres, un parell de marquesines i elements fixes de façanes que han requerit la seva retirada.

No obstant això, totes els actes de la Festa de la Candelera van poder-se celebrar amb tota normalitat, únicament la marxa de Pro Gat es va suspendre i ajornar fins el 3 de març.