Diversos artistes del Festival de Circ actuaran gratuïtament a l'Espai Gironès

Serà el proper dissabte en doble funció

El centre comercial Espai Gironès acollirà el proper dissabte 9 de febrer un espectacle únic i gratuït del Festival Internacional del Circ de Girona. Aquest es durà a terme a la Plaça del Foc de l’Espai en dues funcions, una a les 12h i l’altra a les 18h. L’espectacle anirà a càrrec d’alguns dels artistes que actuaran en la propera edició del Festival que se celebrarà a Girona del 14 al 19 de febrer: Marionettes Dream (Mongòlia), Pepe Jardim (Brasil), Martínez Brothers (Colòmbia-Japó) i National Circus of Pyongyang (Corea del Nord).

A més, a partir d’avui i durant tota la setmana el centre comercial regalarà 40 entrades per al Festival Internacional del Circ que es podran aconseguir presentant, al Punt d’Informació, tiquets de compra que sumin com a mínim 30 euros. Les invitacions seran vàlides per a les funcions del dijous 14 de febrer a les 20:30h o del divendres 15 de febrer a les 17:30h , segons la disponibilitat.

És la primera vegada que l’Espai Gironès col·labora amb el Festival Internacional del Circ, que és l’únic que hi ha a Catalunya i a l’Estat i un dels cinc més importants del món.