Arxivada la causa contra l'exregidor de la CUP de Santa Coloma per ultratge a la bandera espanyola

Considera que no hi ha indicis que justifiquin la perpetració del delicte

El jutjat de Santa Coloma de Farners ha arxivat la causa contra l'exregidor de la CUP del municipi per un delicte d'ultratge a la bandera espanyola. Albert Teixidor va negar-se a declarar la setmana passada davant dels jutjats on estava citat com a investigat. Teixidor estava entre els assistents a la concentració del 3 d'octubre del 2017 on es va despenjar la bandera espanyola de l'Ajuntament però ni a l'atestat policial ni al vídeo aportat es concretava que fos ell qui ho fes.

El ministeri fiscal va demanar el sobreseïment del cas perquè no veia motius "suficients" per acusar-lo com "autor, còmplice o encobridor del delicte". A l'escrit tramès al jutjat, detalla que després de practicar totes les diligències d'investigació no s'ha pogut identificar la persona que va pujar al balcó i va despenjar la bandera i que tampoc pot atribuir-se a l'investigat.

A la interlocutòria d'arxivament, la jutgessa considera que "no hi ha indicis que justifiquin degudament la perpetració del delicte que va motivar la formació de la causa".