El fotògraf gironí Eddy Kelele publica un reportatge intimista sobre Artur Mas

Va acompanyar al nou president de la Generalitat durant els 15 dies de la campanya electoral

  • Artur Mas sota la dutxa © Eddy Kelele. Eddy Kelele
    Artur Mas sota la dutxa © Eddy Kelele
    Fotos: Eddy Kelele
  • Eddy Kelele treballant al costat d'Artur Mas © Click Art Foto. Click Art Foto
    Eddy Kelele treballant al costat d'Artur Mas © Click Art Foto
    Fotos: Click Art Foto

'Crec que en breu podré sentir-me com el fotògraf que sempre he volgut ser'. Així d'emocionat s'expressava el passat 15 d'octubre Eddy Kelele davant l'encàrrec de fer el seguiment de la campanya electoral d'Artur Mas en la seva cursa a la presidència de la Generalitat. Al llarg de quinze dies el fotògraf es va convertir en l'ombra del convergent, accionant el seu disparador en més de 25.000 ocasions. El resultat és un reportatge fotogràfic que avui es pot veure a les pàgines internes de 'El Periódico'. 

Kelele, després d'aconseguir guanyar-se la confiança de Mas, ha imprès a les seves fotografies moments de gran intimitat del candidat que refermen elements fonamentals com la vida familiar, el treball en equip, el lideratge, el carisma i l'oci. Amb tot, es pot observar el nou president de la Generalitat sota la dutxa, jugant a futbol amb periodistes, sopant amb la seva família, posant el rentaplats, afaitant-se al barber o esperant els resultats electorals completament sol a la seva habitació de l'Hotel Majestic.

El fet d'emprar la fotografia com a eina per tal de mostrar els aspectes més quotidians de líders polítics ja és habitual a tot el món. Alguns exemples són Vladimir Putin o bé Barack Obama, mentre que en temps de guerra s'empraven com a instrument propagandístic per part de Mussolini i Hitler.