A presó per vuit robatoris amb violència i intimidació en establiments de Blanes

El detingut va assaltar un banc amb una arma blanca, supermercats, una fleca i una benzinera

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 22 de gener un home, de 52 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de vuit robatoris amb violència i intimidació establiments comercials de Blanes (Selva) i després de passar a disposició judicial ha ingressat a presó provisional.

El 16 de gener va assaltar un supermercat, d'on es va emportar 450 euros de la caixa registradora, i el 19 un estanc, tot i que va haver de marxar amb les mans buides perquè els treballadors van activar l'alarma de seguretat.

El 22 de gener els Mossos van establir un dispositiu policial per detenir-lo quan sortia de casa seva, al carrer Ramon Rull. En el moment de la detenció, portava la mateixa roba que havia utilitzat en els atracaments i quan els policies el van escorcollar li van trobar amagat un ganivet de grans dimensions.

El mateix dia, els investigadors van entrar al seu domicili, on van localitzar diverses peces de roba que havia fet servir en els robatoris.

La investigació va permetre relacionat l'arrestat amb cinc assalts més en diferents establiments de la població. Concretament, se'l considera autor d'un robatori amb violència i intimidació en un altre estanc, una benzinera, un supermercat, una botiga i una fleca. Tots els fets van passar entre el 27 d'octubre i el 3 de gener.