Navarro (CUP) acusa al PSC de reaccionar de forma 'infantil i patètica' davant les consultes del 25A

El portaveu també assegura que el PP actua amb 'histèria, enveja i infantilisme antidemocràtic'

El portaveu de la CUP a Girona, Jordi Navarro, ha criticat aquest matí que l'actuació del PSC i el PSOE han mantingut abans, durant i després de les consultes per la independència celebrades el passat 25 d'abril. Segons Navarro els socialistes han reaccionat de manera 'infantil i patètica' a tot el procés el qual ha qualificat de ser 'una fita històrica que marcarà un abans i un després' dins futurs processos democràtics. Més enllà de valoracions partidistes el portaveu ha comentat que li ha quedat un 'regust dolç i positiu', ja que considera s'han acomplert les expectatives després de mobilitzar gairebé 17.000 votants. 'A Girona el referèndum no haurà quedat en un no res, no es podem menysprear 17.000 persones mobilitzades així com així', ha dit. En un altre ordre de les coses, Navarro ha comentat que davant el fet que alguns sectors socialistes i d'ICV defensin la idea d'una Espanya federal és vist, al seu entendre, com 'una idea absurda i irrealitzable'.

L'actitud dels eco-socialistes tampoc està ben vista per l'unionista popular, el qual creu que 'aquesta actitud tèbia, ambigua i còmode s'assimila molt amb la que mantenien alguns sectors neofranquistes a les acaballes del règim feixista del general Franco', ha dit Navarro qui considera la seva forma d'actuar com una manera de no perdre 'rèdits electorals i càrrecs institucionals'.

Finalment, el portaveu també ha tingut unes paraules pel PP del qual ha assegurat que 'una barreja d'histèria, enveja i infantilisme antidemocràtic són els ingredients que belluguen aquesta gent'.