Dos detinguts per cometre quatre robatoris en una mateixa nit a Olot i Santa Pau

Van endur-se 25 ordinadors d'un local d'Olot i menjar, begudes i un televisor d'un restaurant de Santa Pau

Els robatoris que se'ls imputen van tenir lloc entre la nit del dia 19 de novembre i el matí del dia 20. A Olot, els lladres es van emportar 25 ordinadors portàtils, dos projectors i un escàner d'un local; dos aparells de dins d'un cotxe aparcat en un garatge tancat i un cotxe d'un altre garatge que com a mínim van utilitzar per anar al municipi veí de Santa Pau. Allà es va produir un robatori en un restaurant, d'on els lladres van agafar menjar, ampolles de licor i un televisor.


El 20 de novembre es va recuperar el vehicle sostret. Al seient del darrere hi havia el televisor robat a Santa Pau i un carregador d'ordinador portàtil com els sostrets a Olot.

Posteriorment els Mossos van localitzar més accessoris informàtics, els projectors, l'escàner i algun article sostret al restaurant de Santa Pau en escorcollar el domicili del jove detingut el dia 7 de desembre, Anass El K.

Als detinguts els mossos els atribueixen el delicte d'entrada en habitatge aliè perquè en el decurs del dia 20 José Luís Z. F. i tres homes més van ser sorpresos en un mas de Santa Pau -una segona residència- pels seus propietaris. Els joves van marxar amb un ordinador portàtil i un televisor, però hi van deixar menjar i alguns objectes que, com els Mossos van constatar, havien estat sostrets poques hores abans.

Les gestions policials continuen obertes per localitzar les altres persones. Anass El K., amb nombrosos antecedents, va passar a disposició judicial la setmana passada. José Luis Z.F. ho ha fet aquesta.