Xarim Aresté donarà el tret de sortida demà al Mostrart de Girona

El concert serà a les vuit del vespre

L'Estació Espai Jove de Girona inaugurarà demà a les vuit del vespre una nova edició de Mostrart amb un concert de Xarim Aresté. Actuarà així per primer cop en aquest equipament municipal una de les cares més conegudes dels escenaris catalans, que presentarà el seu treball Polinèsies, un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents. A més Aresté presentarà també l'EP Groc, marcat per la presa de consciència política.

De teló de fons al concert, es podrà veure una anticipació de les exposicions que acollirà L’Estació entre gener i juliol de 2019. Aquests primers mesos de l’any l’equipament acollirà les mostres “V Skateboards – HDLR” (il·lustració), a càrrec d’Mack’s Uve, del 21 de gener al 22 de febrer; “Delicadesa” (fotografia), de Marina Saenz de Pablo, del 25 de febrer al 29 de març; “Anxiety” (fotografia), d’Arianne Marin, de l’1 d’abril al 3 de maig; “I tu, què sents?” (collage digital), de Lewis K., del 6 de maig al 7 de juny, i “DobLE ViSIó” (fotografia”, de  Xus Noguera, del 10 de juny al 12 de juliol.

Mostrar’t és un projecte que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als joves creadors d’arts plàstiques de la ciutat i rodalies. Més d’un centenar d’artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc. han omplert de significat les parets de L’Estació tots aquests anys.