Entra a presó un lladre per agredir i robar la bossa de mà a tres dones a Girona

L'home assaltava les víctimes per darrera, acorralant-les

El jutge de guàrdia de Girona ha enviat a presó un home de 20 anys acusat d'agredir i robar la bossa de mà a tres dones. L'home assaltava les víctimes per darrera i en alguna ocasió les acorralava contra la paret, per després emportar-se el botí. El lladre va aconseguir fugir de tres dels robatoris fins que els Mossos d'Esquadra van aconseguir localitzar-lo i detenir-lo el passat 9 de gener a Girona. L'arrestat, a qui li consten nombrosos antecedents va passar a disposició del jutge l'endemà de la detenció i el jutge va decretar-ne l'ingrés a presó, acusat de de tres delictes de robatori amb violència i intimidació.
El primer fet va passar el dia 20 de desembre. Al voltant de la una del migdia una dona, acompanyada dels seus dos fills menors d'edat, caminava pel carrer Oviedo de Girona. De sobte va rebre una forta empenta pel darrera que la va fer caure a terra. Després, l'assaltant va forcejar amb ella fins a robar-li la bossa de mà que duia. La víctima va patir diverses ferides lleus a causa de la caiguda i dels cops del lladre.

El segon fet va tenir lloc el dia 3 de gener a les quatre de la tarda, al carrer Saragossa. Una dona sortia d'un centre comercial quan l' individu la va colpejar violentament. La víctima va xocar contra una paret i va caure a terra. El lladre va aprofitar per robar-li la bossa de mà i marxar corrents.

El tercer cas va passar el dia 5 de gener, també al migdia i al carrer Saragossa de Girona. En aquest cas es tractava d'una dona d’edat avançada que tornava a casa després de realitzar unes compres, quan un individu la va abordar al portal d’entrada. L'home li va estirar la bossa de mà i la dona es va desequilibrar. La víctima va acabar topant amb el cap contra un cotxe estacionat al carrer. La dona no deixava la bossa i el lladre va arrossegar-la per terra durant uns metres fins que la corretja es va trencar, i llavors va fugir carrer avall.

Quatre diez més tard els Mossos el van localitzar i arrestar.