Dos detinguts per trencar els vidres d'un local de Girona i robar els diners de la màquina de tabac

Un dels nois tenia ferides obertes a les mans

La Policia Municipal de Girona ha detingut Christian David N.M., de 22 anys i veí d’Olot, i Alfonso M.V., de 28 anys i veí de Banyoles per un presumpte robatori amb força a la ciutat de Girona.

Aquest diumenge 6 de gener, a les 2.20h de la matinada, la Policia Municipal va rebre un avís d'uns veïns que havien vist com dos nois havien trencat el vidre d'un local de restauració. Dues patrulles es van desplaçar fins al lloc dels fets. Just abans d'arribar-hi, els dos joves van sortir corrent de l'establiment per fugir de la policia.

Els agents van comprovar com el local de restauració tenia un dels vidres de la façana trencat i a dins de l'establiment es van trobar amb la màquina de tabac esbotzada per la part on es guarden els bitllets. També hi havia restes de sang.

Alguns ciutadans que havien vist el robatori van poder donar una descripció física molt acurada dels dos joves. Gràcies a això, la policia va localitzar als dos lladres a prop de l'edifici on havien delinquit, amagats darrera d'uns contenidors.

En aquell moment, amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra, van detenir els dos joves com a presumptes autors de robatori amb força. Un d'ells tenia ferides obertes a les mans. Durant l'escorcoll, la policia va comissar als dos sospitosos un lot i unes tenalles que haurien fet servir durant el robatori. Els detinguts tenen antecedents per fets similars.