Desapareix un jove de Cornellà de Terri mentre practicava submarinisme a la costa del Carib

Va ser vist per última vegada fent fotografies subaquàtiques a un grup de turistes

Segons les primeres informacions, el desaparegut treballava per l'empresa Dressel Divers, subcontractada per la cadena hotelera Iberostar Cozumel, fent fotografies als turistes que practicaven submarinisme a l'illa de Cozumel, just a l'escull de Palancar. Aquest diumenge Burillo no va tornar a la superfície després de treballar amb un grup, fet que va ser alertat a les autoritats de la zona. Des d'aleshores que l'Armada mexicana treballa a la zona per tal de localitzar el cos del jove amb un vaixell a la superfície i diversos bussos al fons marí.

Fonts de la Capitania Marítima de Cozumel asseguren que les condicions climàtiques (una important onada de fred ha fet caure diversos graus la temperatura del mar) podrien retardar que el cos sense vida aparegués surant damunt de l'aigua. 'Encara no podem assegurar que es va afogar però seguirem cercant perquè la zona on va desaparèixer és molt gran', van afegir fonts de Capitania. 

La premsa local mexicana va explicar ahir que el cap d'operacions de l'empresa nàutica Dressel Divers va alertar pels voltants les cinc de la tarda sobre la desaparició d'Eduard Burilllo. Segons indica l'empresa, el jove practicava immersions amb els turistes per fer-lis fotografies des del fons del mar i després les venia com a record.