Tres detinguts per traficar amb drogues en un pis de la Jonquera

Un d'ells ja havia estat arrestat l'any passat per vendre droga

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes veïns de la Jonquera (Alt Empordà) per tràfic de drogues. Els agents van entrar en un pis del carrer de Llatzaret del municipi altempordanès després de detectar que hi havia gent que hi anava a comprar substàncies estupefaents.

Aquest és el mateix immoble on el 6 de novembre de l'any passat els agents van fer una entrada, després de tenir indicis que es venia droga al detall. En aquell moment es van detenir quatre persones com a presumptes autors contra la salut pública.

Al llarg d'aquest any, tan la Policia Local de la Jonquera com els Mossos d'Esquadra van tornar a detectar que en el pis registrat el 2017 es podria tornar a estar venent drogues.

Una vegada van tenir indicis ferms, la policia va localitzar a particulars que sortien del pis del carrer de Llatzaret amb 12,42 grams de cocaïna, 2,4 grams d’heroïna i 8,60 grams d’haixix.

El 19 de desembre, els Mossos d'Esquadra van procedir a fer una nova entrada al domicili. En aquesta ocasió van detenir tres homes d'entre 19 i 36 anys de nacionalitat marroquina també per un presumpte delicte contra la salut pública. Un d'ells havia estat detingut en l'operatiu del 2017 i, per tant, reincidia en el mateix delicte.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial el 20 de desembre i el jutge de guàrdia va decretar-ne la seva llibertat.