La Guàrdia Civil deté tres persones que venien droga a Sant Feliu de Guíxols i Platja d'Aro

S'han intervingut 830 grams de cocaïna, 825 grams de marihuana i 215 grams d'haixix

La investigació es va iniciar arran de les queixes de diversos veïns de Sant Feliu de Guixols i Platja d'Aro, que asseguraven que la venda de drogues a la zona havia augmentat darrerament. La majoria dels compradors, segons la investigació policial, eren joves del poble.


La Guàrdia Civil va interceptar el cotxe d'un dels venedors quan, després de recollir la droga d'algun municipi de les comarques de Barcelona, tornava a Platja d'Aro per continuar amb la venda. Els dos joves que hi viatjaven, N.A., de 28 anys, i Y.H., de 25 anys, van intentar escapar sense èxit. Durant l'escorcoll del cotxe, els agents van trobar una bossa de plàstic sota el seient del conductor amb 490 grams de cocaïna.

L'operació va continuar a casa dels detinguts, a Platja d'Aro. Un dels joves marroquins tenia 297 grams més de cocaïna, 215 grams d'haixix i 825 grams de marihuana. Tot estava distribuït en petites dosis, preparat per a la seva venda. A més, també es van localitzar bàscules de precisió i objectes de valor com GPS, càmeres de fotos, ordinadors portàtils, telèfons mòbils o rellotges. La Guàrdia Civil pensa que es tracta del botí obtingut amb la venda de la droga.

A casa del segon detingut només es va trobar una petita quantitat de 53 grams de cocaïna. També es van intervenir, però, bàscules de precisió i més objectes de valor que la Guàrdia Civil relaciona amb la venda dels estupefaents. El germà de N.A.., M.A. de 47 anys, també va ser detingut perquè se l'involucra amb els fets.