Quines afectacions patirà la província de Girona durant el 21-D?

Coneix les manifestacions, talls de carretera i marxes lentes

La celebració demà a Barcelona del Consell de Ministres ha provocat la convocatòria d’un munt de concentracions i protestes que amenacen de provocar un caos circulatori a Barcelona, la seva àrea metropolitana. Però de quina manera afectarà a la província de Girona?

Les manifestacions al centre de Girona ciutat es coneixen des de fa més d'una setmana. El CDR ha convocat una primera concentració a les sis del matí al pàrquing de La copa i a dos quarts d'una davant la Subdelegació del govern espanyol. Amb això, el comitè espera "repetir la mateixa força i determinació que les jornades de l'1-O, 3-O i 8-N i es proposta "aturar-ho tot", incloses carreteres. 

Així doncs, entre les actuacions a les carreteres confirmades s'hi troba una marxa lenta des de Girona fins a Barcelona per l'autopista AP-7 per part de l'ANC. Respecte als talls està prevista una actuació a l'AP-7 al Pertús i un altre a Girona.

Pel que fa als possibles talls que no s'han confirmat però podrien tenir lloc són els següents: AP-7 a Figueres, Borrassà, N-II a Vilamalla, Figueres i Riudellots de la Selva i la N-152 a Puigcerdà.

L'hora en que els talls succeiran es desconeix però algunes convocatòries fan una crida a trobar-se a partir de dos quarts de cinc de la matinada.