Vila (CiU): 'Esperem superar clarament el llistó dels set diputats. I clarament, vol dir clarament'

El convergent assegura que seria 'molt decebedor' no haver connectat 'amb l'immens sentiment de canvi'

  • Santi Vila (CiU) exercint el seu dret a vot a Figueres, on n'és alcalde © ACN
    Santi Vila (CiU) exercint el seu dret a vot a Figueres, on n'és alcalde © ACN

'El darrer missatge que vull enviar és que és molt important que la gent vagi a votar', aquestes són les paraules del cap de llista de CiU per Girona, Santi Vila, a peu d'urna després d'exercir el seu dret a vot. Segons el candidat, és imprescindible que els gironins vagin a votar perquè 'finalment, el país l'hem de tirar endavant entre tots'. Per aquest motiu, ha demanat la implicació dels votants i que facin confiança al seu partit per aconseguir 'el canvi' perquè, segons afirma, 'així el país anirà millor'.


En les darreres eleccions, CiU va obtenir set escons a la circumscripció de Girona. Santi Vila assegura que tant en precampanya com durant a campanya ha estat 'molt prudent' a l'hora d'aventurar resultats i que té la intenció de mantenir aquesta actitud. Tot i això, ha explicat que des de CiU han volgut vehicular la voluntat de canvi i que seria 'molt decebedor' no haver-ho aconseguit. Vila espera 'superar clarament' els set diputats. 'I clarament, vol dir clarament', ha afirmat Vila que no ha volgut avançar cap xifra.

Com a alcalde de Figueres, Santi Vila té el dia organitzat. Durant el matí visitarà els diversos col·legis electorals per saludar i per assegurar-se que tot funciona degudament. Al migdia, té un dinar amb els apoderats i interventors de CiU a Figueres. 'A la tarda espero poder descansar dures horetes', ha explicat Vila que a partir de les set començarà la seva 'nit electoral' primer a l'hotel Ronda de Figueres i després al Carlemany de Girona.