Millo (PP) anima els gironins a 'parlar' i espera que les eleccions marquin 'l'inici d'una nova etapa'

El cap de llista del PP a Girona vota a l'escola Pla de la ciutat amb la vista posada a aconseguir el segon diputat

El cap de llista del PP a Girona ha arribat pocs minuts després de les deu del matí al col·legi electoral situat a l'escola Pla de Girona. Enric Millo ha parlat amb alguns dels apoderats del seu partit que es trobaven al lloc i ha dipositat el vot en una de les meses que hi ha instal·lades al col·legi.


A la sortida, el cap de llista ha definit les eleccions com 'el dia més important d'una democràcia en què la gent té dret a decidir'. Per això, Enric Millo ha animat els ciutadans gironins 'a parlar i dir el que pensen' anant a les urnes, i 'a no deixar als altres que decideixin el seu futur'.

Millo també ha dit que espera que aquest 28-N es recordi com 'el dia que es va marcar el principi d'una etapa nova per a Catalunya, de creixement econòmic, de solució de problemes i de millora de la convivència entre tots els catalans i la resta d'espanyols'. En clau de partit, el cap de llista popular a Girona ha insistit que l'objectiu del PP és aconseguir el seu segon diputat a la demarcació.

'Esperem que es consolidi aquesta tendència clara de creixement i confiança que hem detectat en els ciutadans', ha declarat Enric Millo. Aquest diumenge, el cap de llista del PP a Girona el passarà voltant per diferents col·legis electorals de les comarques gironines i parlant amb els diferents interventors i apoderats del partit. Cap a les set de la tarda, Enric Millo anirà a la seu del PP de Girona -situada al carrer Migdia- on seguirà l'escrutini i els resultats de les eleccions.