El CDR Girona convoca per preparar els cartells i pancartes del 21-D

La trobada serà demà a l'Ateneu Popular Salvador Cata

El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Girona i Salt ha fet una convocatòria per demà dimecres a les set de la tarda per a preparar els cartells i pancartes que s'utilitzaran durant la convocatòria del 21-D. La trobada serà a l'Ateneu Popular Salvador Cata de Girona. En un missatge a les xarxes socials i al seu canal de Telegram emplacen als gironins a trobar-s'hi i començar amb els preparatius per a la manifestació on es rebutjarà la presència dels màxims representants del govern espanyol pel Consell de Ministres que es celebrarà a Barcelona.

Per divendres el CDR ha convocat una primera concentració a les 6 del matí al pàrquing de La copa i a dos quarts d'una davant la Subdelegació del govern espanyol. Amb això, el comitè espera "repetir la mateixa força i determinació que les jornades de l'1-O, 3-O i 8-N i es proposta "aturar-ho tot", incloses carreteres. 

Aquesta convocatòria s'afegeix a la del CDR Catalunya per primera hora primera hora del matí, a la Llotja de Mar de Barcelona.

Entitats sobiranistes i altres col·lectius també criden als seus simpatitzants a la mobilització per boicotejar la reunió de l'executiu de Pedro Sánchez. Òmnium ha anunciat que celebraran un 'Consell popular de Ministres', un acte polític que celebraran amb altres organitzacions a les 11:00h. L'ANC ha organitzat una marxa lenta per Barcelona amb vehicles propis que vinguin de tot Catalunya.