Una nova Unitat d'Oncologia a la Clínica Bofill millorarà la qualitat de vida dels pacients amb càncer

S'ha fet juntament amb l’IOB Institute of Oncology

El Grup Clínica Bofill ha creat una Unitat d'Oncologia a Girona juntament amb l’IOB Institute of Oncology, antic Institut Oncològic Baselga, un centre de referència internacional en el tractament de tots els tipus de càncer.

L'objectiu principal de la nova unitat és reforçar aquesta àrea terapèutica a la regió de Girona per proporcionar als pacients una atenció sanitària integral, oferint els últims avanços científics, tecnològics i terapèutics, incrementant així les possibilitats de curació dels pacients i intentant disminuir els efectes secundaris dels tractaments oncològics.

“Gràcies a aquest acord, la Clínica Bofill i l’IOB Institute of Oncology treballarem de forma coordinada per oferir la màxima qualitat mèdica i assistencial als nostres pacients amb càncer des d'un abordatge multidisciplinari format per metges oncòlegs, cirurgians, radiòlegs, oncòlegs radioterapeutes i investigadors, entre altres professionals”, explica el Dr. Rafael Fuentes, oncòleg i responsable de la Unitat d’Oncologia de la Clínica Bofill.

I afegeix que “era necessari reforçar aquesta àrea terapèutica a la regió de Girona perquè els pacients oncològics que disposin de mútues privades puguin ser atesos a Girona amb la màxima atenció d'excel·lència i de qualitat”.

Per la seva part, el Dr. Jordi Martí, director general de l’IOB Institute of Oncology, assegura que “des de l’IOB aportem l'excel·lència a l'assistència i la qualificació dels professionals, així com l'accés a assajos clínics i incorporació de totes les innovacions en el camp de l'oncologia”.

En aquest sentit, el Dr. José Manuel Pérez, director mèdic i coordinador de la Unitat d’Assaigs Clínics de l’IOB Barcelona afirma que “en l’àmbit privat oferim als pacients una atenció d'excel·lència i de qualitat. Comptem amb totes les unitats oncològiques especialitzades (mama, digestiu, tumors toràcics…) molt semblant al model d'un hospital públic. Hem de treballar perquè els pacients que tinguin una mútua privada puguin seguir tractant-se en una clínica privada, però amb el mateix rigor que ho tracten els grans hospitals públics i els centres oncològics de nivell fora de la sanitat privada”.