Quatre jugadors del Girona FC signaran autògrafs a l'Espai Gironès

Els aficionats els podran trobar dijous a les sis de la tarda

Àlex Granell, Pedro Porro, Patrick Roberts i Juanpe seran aquest dijous 13 de desembre a les sis de la tarda l’Espai Gironès per firmar autògrafs entre els seus seguidors. Els jugadors del Girona FC estaran situats en un punt habilitat a la planta baixa del Centre Comercial.

L’acció s’emmarca en l’acord de col·laboració que l’Espai Gironès i el Girona FC van firmar el passat mes de novembre amb l’objectiu de generar més sinèrgies comunes. És el segon acord que el centre comercial signa amb l’entitat, després que el primer hagi estat molt  ben valorat per les dues parts.

L’acord especifica que el Girona FC disposarà d’un estand promocional a les instal·lacions del centre comercial fins el 19 de gener. També podrà utilitzar l’espai Kids Club -que el centre comercial destina a dur a terme les activitats per als més petits- per organitzar tallers específics. 

Segons el conveni, l’Espai Gironès disposarà de cinc samarretes del primer equip firmades pels mateixos jugadors per tal que es puguin utilitzar amb finalitats promocionals a través de les xarxes socials o en alguna de les iniciatives que es duen a terme al centre. També es comptarà amb dues entrades al mes per sortejar entre els clients i visitants de l’Espai Gironès i dues entrades més per sortejar entre el personal de les botigues del centre comercial. A més, s’ha acordat  fer un Meet&Greet a l’Espai Gironès amb  jugadors del primer equip que s’anunciarà entre els mesos de gener i març. Els participants s’escolliran per sorteig. També es preveu la possibilitat de dur a terme  una acció promocional on un grup de persones pugui assistir a un entrenament del primer equip i després dur a terme una trobada amb alguns jugadors.

El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat la seva satisfacció per les sinèrgies ja creades, i que amb el nou acord es continuaran potenciant encara més, amb el club de futbol de referència a les comarques gironines, situat a la màxima categoria del futbol estatal i que porta el nom de Girona arreu de l’Estat i més enllà.