Nadal (PSC) celebra que CiU hagi 'caigut del cavall' amb el nou Trueta

El cap de llista socialista per Girona creu que la federació va 'a remolc' dels socialistes

En un míting a Girona on també han participat José Montilla i Alfredo Pérez Rubalcaba, Nadal ha assegurat que CiU està anant 'a remolc' en la campanya electoral a la circumscripció de Girona. 'Hem marcat l'agenda política d'aquests dies, hem fixat un sostre d'exigència que altres no tenen, els hem marcat l'agenda política', ha assegurat. Nadal ha denunciat que la federació nacionalista les 'ambigüitats' de CiU en les seves propostes per Girona, ja sigui amb la variant de la Bisbal, la devolució d'aigua al Ter o el nou Hospital Josep Trueta de la capital del Gironès.


Pel que fa en aquest últim cas, Nadal ha assegurat que CiU 'ha caigut del cavall i han dit que cal fer el Trueta i que el projecte que ha presentat la consellera de Salut és bo'. Aquest divendres, CiU va fer un tomb en el seu plantejament sobre la necessitat de fer el nou hospital i el seu cap de llista, Santi Vila, es mostra totalment a favor de fer el nou hospital.

Nadal amb accent andalús

D'altra banda, els socialistes gironins han fet dos regals al candidat socialista, José Montilla. Nadal li ha lliurat en primer lloc una corbata vermella amb la paraula de Catalunya repetida molts cops. Un disseny encarregat per la Generalitat. Nadal ha demanat a Montilla que la porti en el debat d'aquest diumenge a TV3 entre els sis candidats amb representació parlamentària.

L'altre regal ha estat un missatge d'un militant de Blanes, Juan Cáliz, que ha estat llegit per Nadal intentant imitar un accent andalús, tot i conscient que podia fregar el 'ridícul'. El missatge deia: 'Hem d'anar a votar perquè és la nostra obligació i demostrar-li a Mas que Montilla és el millor. A la premsa he llegit que hem d'anar a votar el que ens vingui en gana, però aneu amb compte amb el PP i ERC. Des d'Iznájar va venir Pepe a ocupar la presidència, això demostra que és millor que tota Convergència'.