Els CDR aixequen les barreres a l'AP-7 a Girona en plena operació tornada

També repeteixen l'acció a l'Hospitalet de l'Infant

Els CDR han obert diversos peatges en plena operació tornada del pont de la Puríssima. Segons ha confirmat aquest diari, membres dels col·lectius independentistes han aixecat les barreres en dos punts de l'AP-7, a l'Hospitalet de l'Infant i a Girona Sud.
A més, els CDR han reivindicat a les xarxes socials que també han aixecat les barreres a altres punts, entre els quals, als Túnels de Vallvidrera, a l'AP-7 a Martorell i a La Roca del Vallès i a Manresa a la C-16. Un grup de manifestants han aixecat barreres durant uns instants al peatge de Soses de l'AP-2 però s'han retirat i la situació està normalitzada en aquest punt des de dos quarts de cinc d'aquest diumenge. L'acció arriba després que un grup d'independentistes tallessin l'AP-7 a l'altura de l'Ampolla durant més de quinze hores aquest dissabte.
Els manifestants porten banderes estelades i armilles grogues, i és que la protesta també coincideix amb el quart cap de setmana de mobilitzacions dels 'armilles grogues' a França que, entre altres incidents, han tallat diverses carreteres en territori nord-català i francès.