Dos detinguts per robar en una casa a Flaçà

Els Mossos els van enxampar amb bosses d'escombraries amb els objectes sostrets

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 30 de novembre dos homes, de 27 i 22 anys, per entrar a robar en una casa de Flaçà (Gironès). Els fets van passar cap a les sis de la tarda d'aquell dia quan la policia va saber que s'havia produït un robatori amb força en un habitatge del carrer Pau Casals.
Els mossos van comprovar que els lladres havien saltat una tanca perimetral i, després de trencar una finestra de la part posterior, van entrar. Una patrulla de paisà que es va desplaçar a l'estació de tren els va localitzar amb bosses d'escombraries caminant pel voral cap a les instal·lacions. Els sospitosos es van barrejar entre els viatgers i els agents van escorcollar-los. A les bosses, hi van trobar dues lots, 105 euros i dos telèfons mòbils.
 
Amb l'ajuda d'una altra patrulla, van trobar a la zona boscosa d'on havien sortit els dos homes, dos tornavisos de grans dimensions. Els investigadors van comprovar també que les empremtes de les sabates eren iguals a les que es van localitzar al domicili i, després d'estudiar altres proves, els van detenir com a presumpte autors d'un delicte de robatori amb força.

Els arrestats, un dels quals tenia antecedents per fets similars, van passar a disposició judicial el 2 de desembre i han quedat en llibertat amb càrrecs.