Tres detinguts per robar en un pis al carrer de les Llevadores de Salt

En deu dies la Policia Local ha arrestat set persones al municipi

La Policia Local de Salt (Gironès) ha detingut tres persones aquest divendres 30 de novembre per un intent de robatori en domicili. Els fets van tenir lloc al carrer de les Llevadores, a prop de l'Hospital Santa Caterina. Un dels veïns va veure que els tres individus intentaven entrar en un dels pisos i de seguida va trucar a la policia. Una de les patrulles va arribar i els va enxampar intentant forçar el pany per entrar a l'interior.

Dos dies després d'aquest intent de robatori, el cos policial va detenir una altra persona per robar a l'interior d'un vehicle del carrer del Rec, al costat del parc del Rec Monar. L'avís d'un veí de la zona va servir per activar el cos policial. A partir de les càmeres de seguretat que hi ha instal·lades a la zona van crear un ampli dispositiu per localitzar el lladre aquell mateix vespre. A més, els agents van poder localitzar tots els objectes sostrets i els van poder retornar als propietaris.

Aquestes quatre detencions es sumen a tres més efectuades fa més d'una setmana, deixant un balanç de set detencions en tan sols deu dies al municipi. Un d'ells va ser per tràfic de drogues i les altres dues persones van ser detingudes per intentar ocupar un pis que l'Ajuntament de Salt havia tapiat prèviament.