Frit Ravich obre un magatzem logístic a Les Palmes de Gran Canària

Les noves instal·lacions han suposat una inversió d'1,3 MEUR

L'empresa gironina Frit Ravich ha obert un magatzem logístic a Les Palmes de Gran Canària. Les noves instal·lacions han suposat una inversió d'1,3 MEUR i se sumen a les que la companyia ja té a Maçanet de la Selva (Selva).

L'equipament té una superfície de 2.100 metres quadrats i quatre molls de càrrega, que permetran en un futur triplicar l'activitat i optimitzar el servei per als més de 1.300 clients que tenen a les illes. A més, l'empresa preveu incorporar un sistema de gestió de magatzem que gestionarà la recepció, l'emmagatzematge, la preparació, l'expedició i la gestió d'inventaris dels clients.

La companyia, que té presència a les Canàries des de fa més de 30 anys, va obrir-hi l'any 2012 una delegació comercial que ha culminat amb la posada en funcionament del nou magatzem. El projecte s'emmarca en el pla estratègic de l'empresa per convertir-se en referent i innovar en el sector. Frit Ravich es va fundat l'any 1963 a Maçanet de la Selva de la mà de Josep Maria Viader i actualment la dirigeix la seva filla, Judith Viader. Es dedica a la producció de patates xip, snacks i fruits secs amb marca pròpia. Compta amb més de 800 referències i a més són distribuïdors de productes d'alimentació de les principals marques nacionals i internacionals, amb més de 3.000 referències. L'empresa produeix cada setmana més de 6.100 tones de patates, 9.800 de fruits secs i prepara més de 7.500 comandes diàries.