Ingressa a presó l'home que va apunyalar una treballadora de Benestar Social a Salt

L'arrestat va abordar la víctima enmig d'una plaça del municipi

El jutge ha enviat a presó l'home que divendres va apunyalar una treballadora del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt. L'agressor va abordar la víctima, que anava acompanyada d'una altra persona, en ple dia i enmig de la plaça Sant Cugat del municipi. Els Mossos el van detenir poc després. La dona va ingressar a l'UCI del Trueta amb pronòstic reservat.
Segons han informat des del centre, ja ha sortit de l'Unitat de Cures Intensives i evoluciona favorablement. L'arrestat, de nacionalitat marroquina, tenia antecedents i ja havia estat denunciat i detingut per protagonitzar altres aldarulls al centre obert infantil de Salt com causar desperfectes a l'edifici del centre obert infantil de Salt llençant pedres o a vehicles del personal.
 
Els fets van passar pels volts de dos quarts de dues de la tarda, quan la policia va rebre l'avís que una dona acabava de patir una agressió amb arma blanca quan caminava acompanyada d'una altra persona en aquesta plaça.
 
Quan hi van arribar les patrulles, la víctima estava estesa a terra amb una ferida oberta a l'abdomen. Després de parlar amb diversos testimonis, els mossos van iniciar una recerca i, una hora més tard, van localitzar i detenir l'agressor.

La víctima és una treballadora del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i, segons va poder saber l'ACN, l'agressor ja havia estat denunciat i detingut per provocar desperfectes al centre obert infantil de Salt i a vehicles de personal.

En un comunicat, el personal va condemnar l'agressió i va denunciar que en els darrers anys estan patint un "augment d'insults i agressions" que són "del tot inacceptables" i que els situen en posició "d'indefensió i vulnerabilitat".

Després de passar a disposició judicial, el jutjat ha ordenat l'ingrés a presó de l'home, que tenia antecedents.