La cèl·lula terrorista de Ripoll va consultar informació sobre bases militars

Noves dades del sumari inclouen converses on Driss Oukabir i la seva mare

Els membres de la cèl·lula terrorista de Ripoll van consultar informació sobre "bases militars" fins a 17 vegades, segons es desprèn de noves dades del sumari dels atemptats del 17-A, i que publica 'El Periódico'.
En concret, els responsables dels atemptats van investigar sobre objectius militars a Saragossa i Osca, i també van fer cerques sobre el Museu de l'Exèrcit. Aquests possibles objectius per atacar s'afegeixen a d'altres que ja s'han anat coneixent, com la Sagrada Família, l'embassament de Riudecanyes o l'Audiència Nacional. Al sumari, també hi ha escoltes posteriors als atemptats, com la de les converses entre Driss Oukabir, germà gran de Moussa i en presó provisional, i la seva mare. "Era l'únic que tenia i me l'han pres, els bastards", assegura Oukabir sobre la mort del seu germà per part dels Mossos.
 
"No tenien dret a matar-lo, era petit", assegura la mare de Moussa i Driss, segons publica 'El Periódico', que remarca que la dona i el seu entorn confia que "tots han anat al paradís".