Detinguts dos traficants a la Jonquera

Comercialitzaven haixix, cocaïna i heroïna

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 19 de novembre un home i una dona, de 51 i 48 anys respectivament, ambdós de nacionalitat marroquina i veïns de la Jonquera (Alt Empordà), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Dins el dispositiu Netto, que es va iniciar l’octubre de l’any passat per lluitar contra el tràfic de drogues a petita escala a la Jonquera, els mossos van iniciar una investigació per confirmar si hi podia haver un punt de distribució en un domicili de la mateixa població.

Durant un mes els investigadors van controlar l’entorn del domicili sospitós i van poder identificar diverses persones que havien anat a comprar dosis de substàncies estupefaents, concretament haixix, cocaïna i heroïna.

Un cop els policies van tenir prou indicis, el 19 de novembre van realitzar una entrada i perquisició a l’esmentat domicili, situat al carrer Salvador Pi i Sunyer, i en un local que regentaven els sospitosos, a la Plaça de l’Ajuntament. Durant els escorcolls van localitzar 10 grams d’heroïna, dues paperines de cocaïna, 2.000 euros en moneda fraccionada i tres bàscules de precisió.

A més, també van quedar detingudes les dues persones sospitoses de traficar amb drogues.

Els detinguts, amb antecedents, han passat avui dia 21 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.