Ryanair augmentarà les tarifes un 10% i preveu guanyar 400 milions d'euros

Els resultats semestrals de l'aerolínia irlandesa deceben els inversors, que esperaven més beneficis

De fet, les accions de la irlandesa han caigut més del 4%, assegura l'agència Reuters. Un dels motius que no s'hagin complert les expectatives passen per un increment del 44% en la factura del combustible, que durant els sis mesos ha estat de 660 milions d'euros, a causa de l'increment dels preus i de l'activitat.

De març a setembre del 2010, Ryanair ha transportat 40 milions de passatgers, més que British Airways, segons 'The Guardian'. Segons els analistes, les previsions són que Ryanair registri pocs beneficis durant el proper trimestre i pèrdues entre el gener i el març, ja que hi sol haver menys passatgers.

El director executiu de Ryanair, Michael O'Leary, ha celebrat aquest dilluns que l'aerolínia segueixi augmentant els ingressos i beneficis en època de crisi. O'Leary ha afegit: 'Continuem creixent a expenses d'Air France, British Airways i Lufthansa. Esperem que aquesta tendència segueixi i els passatgers segueixin canviant a Ryanair perquè té els preus més baixos, els vols més puntuals i el millor servei al client', ha dit el director executiu, segons recull 'The Guardian'.