Resten dues carreteres gironines tallades l'endemà de la llevantada

Els Bombers han atès 36 avisos aquesta nit

[ACTUALITZAT 9:33h]

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest matí, l'endemà de la llevantada que va castigar les comarques gironines, encara resten vuit carreteres tallades per inundacions, esllavissades o obstacles a la via. Aquestes són:

La GI-643 a Serra de Daró i la GIV-6216 a Sant Pere Pescador.

Sortides dels Bombers

Els Bombers de la Generalitat han rebut aquest nit 36 avisos per les pluges, entre les 8 de la tarda de diumenge i les 7 del matí d'aquest dilluns. La regió d'emergències de Girona n'ha concentrat un total de 22, sobretot per baixos inundats.

Deu trucades s'han registrat a la regió metropolitana nord i quatre més a la sud. En aquest cas, el motiu principal d'aquests serveis ha estat la retirada d'arbres o branques caigudes a la via.

Els Bombers repassaran aquest matí carrers i baixos a Vilatenim després que diumenge haguessin de desallotjar una vintena de veïns dels carrers que donen a l'estadi municipal, que es van inundar per la crescuda del riu Manol. Es preveu que l'aigua hagi baixat però tot i així es valorarà si cal instal·lar autobombes per treure l'aigua.