Els Pets omplen l'Auditori de Girona amb un espectacle intimista i de petit format

La banda de Constantí inicia gira amb el nou projecte titulat 'Els Pets fan més teatre' que viatjarà pel territori català

Els Pets han recuperat la filosofia de l'escenari íntim de la gira de l'any 2006 en un projecte titulat 'Els Pets fan més teatre' que s'ha estrenat aquest dijous a l'Auditori de Girona en el marc de Temporada Alta. D'aquesta manera, la formació ha iniciat gira amb un nou espectacle intimista i de petit format que fa un recorregut per la trajectòria musical de la formació de Constantí, a més també, de tocar el repertori dels seus dos darrers discos 'Com anar al cel i tornar i 'Fràgil, i les cançons de sempre com 'La vida és bonica', 'Aquest cony de temps' o 'Bona nit'.

Davant d'un miler de persones, Els Pets han delectat el seu públic amb un concert de caràcter íntim i proper. Aquesta vegada, però, la banda ha fet asseure als assistents per crear així un ambient més introspectiu. No obstant, el públic no ha dubtat en aixecar-se en alguns moments del concert i ovacionar la banda de Constantí amb aplaudiments, crits i xiulets. És la tercera vegada que el grup de pop català opta per aquest format on el públic està assegut.

Amb quasi 25 anys de trajectòria musical a l'esquena, la formació s'ha situat entre els grups de referència del pop cantat en català. Amb aquesta nova gira que porta per títol 'Els Pets fan més teatre', el grup de Constantí recorrerà els auditoris i els teatres del territori català per oferir un concert que pretén apropar-se a l'espectador.