Detinguts dos homes acusats de robar en un domicili a Girona

La policia els va enxampar intentant vendre part dels objectes robats

El passat dia 22, dos agents de la Policia Municipal de Girona, que feien tasques de seguretat ciutadana sense anar uniformats, van observar un jove que duia una motxilla carregada amb objectes i els mostrava a un altre home amb la intenció de vendre-li.

Els policies se'n van adonar que la identitat del noi no els hi resultava desconeguda, ja que havia estat detingut per delictes contra el patrimoni en diverses ocasions. Tot plegat va fer que els policies decidissin identificar el sospitós i esbrinar quin era el contingut que hi havia a la bossa.

Un cop van parlar amb el jove, Mohamed B., aquest els hi va explicar que duia un ordinador que havia comprat a una persona de fora de Girona i que no podia ni justificar legalment la procedència de l'aparell ni tampoc posar-lo en marxa ja que en no sabia la contrasenya. Per aquest motiu, els agents van comissar-li l'ordinador portàtil i una Nintendo PSP que també duia a la bossa. Tot seguit van agafar les dades del noi i van marxar per fer les gestions que els permetés comprovar si el relat del jove era cert o no.

Després de diverses gestions, els policies van saber que els aparells comissats formaven part d'un seguit d'objectes denunciats per robatori a l'interior de domicili. La denúncia, que s'havia presentat a la Policia Municipal de Girona el mateix dia 22, tenia relació amb un fet succeït la matinada del mateix dia.

Arran d'aquesta descoberta, els agents van seguir investigant fins esbrinar que el jove identificat dies abans, i un segon sospitós, podrien estar vinculats directament amb la comissió del delicte de robatori a domicili denunciat i que, possiblement, encara tenien part dels objectes robats.

Finalment la Policia Municipal va localitzar i detenir els dos sospitosos i va recuperar gran part dels objectes sostrets. Tots dos detinguts tenen nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni.