Enxampen in fraganti dos lladres que robaven al casal d'avis de Calonge

La Policia Local els va veure a través de les càmeres de seguretat del recinte

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Calonge (Baix Empordà) van detenir el dijous dos homes quan robaven a l'interior del casal d'avis del municipi. Els fets van passar cap a tres quarts de tres de la matinada quan agents de la Policia Local que estaven a la comissaria, van veure per les càmeres de seguretat a dues persones que havien accedit a l'equipament.
Diverses patrulles dels dos cossos de seguretat s'hi van desplaçar immediatament. La policia va comprovar que la porta d'entrada estava forçada però que l'havien travat per impedir l'accés. A través de les càmeres, van confirmar que els lladres continuaven a l'interior del recinte. Les patrulles els van ordenar en repetides ocasions que sortissin i, finalment, ho van fer. Els agents van comprovar que l'interior estava regirat i van trobar un tornavís amb el que havien forçat el pany.
 
La policia va detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delictes contra el patrimoni. Els arrestats, un dels quals amb antecedents, passaran properament a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.