La pluja deixa 80 litres en una tarda a Porqueres i obliga a tallar la C-150

A la N-260 a Sales de Llierca ha estat necessari desviar els vehicles

Els veïns de Porqueres (Pla de l'Estany) han vist com al llarg de la tarda s'han registrat prop de 80 litres per metre quadrat segons dades recollides per l'observatori del municipi. La tromba d'aigua ha deixat els carrers completament inundats i ha estat necessari tallar la carretera C-150 segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Aquest registre se suma als 101 litres que s'han registrat les darreres 24 hores a Fogars de la Selva, els 92,7 de la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà) o els 86,9 litres de Cassà de la Selva (Gironès).

En aquest sentit, també ha estat necessari desviar el trànsit a la N-260 al seu pas per Sales de Llierca (Garrotxa) a través de l'A-26 pels importants bassals d'aigua que han generat les pluges en aquell punt.

Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) al llarg de les pròximes hores les precipitacions continuaran presents a molts punts del territori; en especial al litoral i prelitoral on aquesta nit i matinada encara poden ser d'intensitat forta.