Directe!cat serà el diari oficial del ‘Vist i no Vist’, el primer programa emès exclusivament per internet

Comptarà amb actuacions musicals, entrevistes i s’emetrà des del plató instal·lat al FAD

Els creadors de l’espai multimèdia on-line, la productora Jerry Maguire, expliquen que ‘combinarà networking, incorpora un concert en directe, entrevistes a les personalitats i disfressa la ràdio de TV i que neix a les xarxes socials’.

El show comptarà amb noves seccions com la capitanejada per Àngel Llàcer, David Escamilla, l’expert internauta Ganyet o el jove professor de periodisme i escriptor Francesc Canosa. Musicalment hi passaran inicialment grups de referència com Love of Lesbian, The Pinker Tones o Els Amics de les Arts. El convidat al primer programa serà Andreu Buenafuente.

Valentí Sanjuan explica que ‘el còctel Vist i no Vist necessita sempre del seu públic, i es en aquest aspecte, també,en el que trobem un altre dels gran canvis, ja que si abans l'aforament era de 15 persones, ara passa a ser de 100 persones. Volem que sigui una experiència i que hi hagi interacció amb l’audiència en tot moment’. La participació dels espectadors no presents podrà vehicular-se a través dels comptes de Twitter i Facebook del programa. La firma de calçat anoienca Munich i la cervesera Moritz seran els dos patrocinadors de l'espai, a més del Foment de les Arts Decoratives (FAD).