Denunciat penalment un conductor a Sant Jaume de Llierca per quadruplicar la taxa d'alcohol i provocar un accident

És un noi de 27 anys i veí de la Vall de Bianya

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un noi de 27 anys, veí de la Vall de Bianya (Garrotxa), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària. Va passar el 10 de novembre cap a tres quarts de deu de la nit. La policia va rebre l'avís d'un accident de trànsit per encalç amb dos vehicles implicats al punt quilomètric 74.2 de l'A-26 a Sant Jaume de Llierca (Garrotxa). En arribar al lloc, els mossos van comprovar que un dels cotxes havia bolcat al mig de la via i dues persones havien resultat ferides lleus.
El conductor que havia causat l'accident va fugir a peu però, un cop iniciada la recerca per la zona, va tornar voluntàriament al lloc de l'accident. Els Mossos d'Esquadra van comprovar que no havia patit ferides i van constatar que mostrava símptomes evidents d'estar begut.

En fer-li la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat positiu d’1,04 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, quatre vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0,25 mil·ligrams per litre en aire expirat.

Els agents van obrir diligències penals al conductor i el van citar perquè declari davant el Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia d’Olot. El denunciat és un noi de 27 anys, veí de la Vall de Bianya (Garrotxa) i nacionalitat espanyola.