Una anciana mor enverinada suposadament per un zelador al geriàtric 'la Caritat' d'Olot

Els Mossos han detingut un treballador del geriàtric de 45 anys acusat d'assassinat

Els fets han tingut lloc al geriàtric 'la Caritat' d'Olot, un edifici centenari on la majoria dels ancians no tenen recursos econòmics. En aquest geriàtric, situat al nucli antic d'Olot, hi convivien l'anciana i el celador detingut. Es tracta d'un home de 45 anys, Joan V. D., a qui els Mossos d'Esquadra l'acusen d'haver assassinat l'anciana de 85 anys.

La policia treballa per esbrinar quin ha estat el mòbil del crim. Els fets haurien tingut lloc el diumenge al geriàtric. La dona, després d'ingerir algun producte tòxic, es va començar a trobar malament i va ingressar, ja de matinada i en estat molt greu, a l'hospital d'Olot. A causa de les lesions internes que li va provocar el producte tòxic, la dona ha mort a les cinc de la matinada.

Malgrat inicialment la policia es pensava que es tractava d'un suïcidi, diverses investigacions han dut els agents a detenir aquest dilluns a la tarda un dels zeladors de 'la Caritat', un geriàtric on hi resideixen sobretot persones sense recursos econòmics.