Sis detinguts per ocupar un pis i robar en dos més d'un mateix bloc a Girona

Un dels arrestats ha ingressat a presó per un robatori durant les Fires

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts sis joves, d'entre 18 i 20 anys, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força i un d'usurpació. Un dels arrestats ha ingressat a presó per la seva presumpta implicació en un robatori violent amb una defensa elèctrica durant les Fires de Girona. Els fets van passar a tres quarts d'onze de la nit del dia 6 de novembre en un bloc de pisos del carrer Riu Fluvià de Girona. Els agents van rebre l'alerta que un grup d'homes volien entrar en un habitatge. Els mossos van comprovar que es tractava del mateix bloc on durant aquella tarda s'havien denunciat dos robatoris.
 
En el primer pis van accedir-hi escalant pel pati de llums i trencant un vidre. Un cop dins, van robar mobles, matalassos i petits electrodomèstics. Els lladres van intentar entrar en un altre forçant el pany però van arribar a endur-se res i només hi van deixar diversos objectes que havien robat del primer pis.
 
Mentre feien les comprovacions, els Mossos van detectar que els sis homes havien ocupat un altre habitatge, que estava buit. Els agents hi van trobar la resta d'objectes robats.

L'endemà de les detencions, els investigadors van trobar indicis que relacionaven un dels arrestats amb un robatori violent comès el 2 de novembre, durant les Fires de Girona. Els fets van passat de nit al barri de Fontajau. Uns joves van abordar dos nois i els van obligar a donar-los el telèfon mòbil i els diners que duien a sobre. Un dels lladres va fer diverses descàrregues elèctriques contra una de les víctimes.

A banda del que ha ingressat a presó, la resta van quedar en llibertat després de declarar davant de la policia amb la obligació de comparèixer davant del jutge quan siguin requerits.