Detingut mentre robava eines d'un taller de restauració de mobles a Porqueres

Una patrulla de Mossos que passava per la zona ha rebut l'avís d'un veí

Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 25 anys, amb antecedents i veí de Girona per un presumpte delicte de robatori amb força a un taller de restauració de mobles a Porqueres (Pla de l'Estany).

El jove hauria entrat saltant la tanca perimetral de darrere la casa, d'1,8 metres d'altura, per després forçar la finestra del taller de restauració de mobles antics amb unes palanques. En aquell moment hi havia algunes de les persones que viuen a la casa de dues plantes que hi ha just al costat del taller, dins la mateixa finca. "No hem sentit res estrany; estàvem a dalt i quan he sentit el timbre, he baixat i era la policia", ha explicat un dels membres de la família. El seu fill, que és qui treballa al taller, ha anat a la comissaria a presentar la denúncia.

Un total de quatre vehicles de Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc, al carrer Sadernes d'aquest municipi de Porqueres. Cap a tres quarts de tres s'han emportat el jove detingut a la comissaria de Banyoles per un delicte de robatori amb força.

El detingut és un noi de 25 anys, veí de Girona i nacionalitat espanyola que té antecedents.