Ferit lleu al encastar-se amb la moto contra l'entrada de l'ambulatori de Blanes

El ferit és un veí del municipi de 62 anys

La Policia Local de Blanes i diverses unitats d’altres cossos d’emergència van haver d’intervenir la tarda d’ahir en un incident lleu que no va causar cap ferit de consideració tot i l’aparatós de l'incident. Pels volts de quarts de set de la tarda, una motocicleta va encastar-se contra la porta d’accés principal del CAP 2 de Blanes, l’ambulatori situat entre els barris de La Plantera i Els Pins.

Una patrulla de la Policia Local de Blanes va comprovar que el conductor de la motocicleta, un veí del municipi de 62 anys d’edat, havia quedat atrapat sota el vehicle. La moto, de poca cilindrada, havia quedat travessada de costat en la primera de les dues portes de vidre d’obertura automàtica que donen accés a l’ambulatori, i el seu conductor -que no va perdre el coneixement- tenia una de les cames immobilitzada a sota.

Intervenció de diversos cossos d’emergència

Per aquest motiu, es va requerir la presència dels Bombers de la Generalitat, que van fer l’extracció de l’home sa i estalvi, evitant així el perill que significaven els vidres trencats de la porta. Posteriorment, els serveis sanitaris van atendre al conductor de diverses contusions i ferides lleus, sense que fos necessària la seva posterior hospitalització. També se li va practicar la prova de l’alcoholèmia, que va donar resultat negatiu.

La víctima va explicar que tot havia succeït quan va anar a arrencar la seva motocicleta, que estava a la zona d’estacionament situada a l’entrada de l’ambulatori. Per motius que es desconeixen, l’accelerador es va quedar bloquejat, iniciant la marxa sobtadament i a una velocitat incontrolada en direcció al CAP sense que el seu conductor pogués fer res per aturar el vehicle.

En l’atenció de l’incident van intervenir un total de cinc unitats d’emergència: una patrulla de la Policia Local de Blanes, una altra dels Mossos d’Esquadra, dos camions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM per si era necessari el trasllat de la motocicleta a un centre hospitalari.