Detingut un menor per agredir i abusar sexualment de sis dones d'edat avançada a Olot

Assaltava les víctimes i els hi feia tocaments mentre ell es masturbava

Els Mossos d'Esquadra han detingut un menor per agredir i abusar sexualment de sis dones d'edat avançada a Olot. La policia seguia la petja al sospitós des del 7 d'agost passat, quan van rebre la denúncia del primer cas. Aquest primer cas va passar en el marc d'una cita consentida tot i que, després, el jove hauria agredit sexualment la dona tot i que ella s'hi hauria negat. En la resta d'agressions, el 'modus operandi' de l'agressor era el mateix: acorralava les víctimes i els hi feia tocaments a les parts íntimes mentre ell es masturbava.
L'últim cas va ser el 10 d'octubre. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d'Esquadra a Girona ha identificat i arrestat el suposat agressor aquest divendres. Es tracta d'un veí de la població que passarà properament a disposició de la Fiscalia de Menors.
 
La policia seguia el rastre del sospitós, que des del 7 d'agost fins al 10 d'octubre hauria agredit i abusat sexualment de sis dones d'edat avançada a Olot.

L'agressor solia acorralar les víctimes al carrer i es masturbava mentre els hi feia tocaments. A més, la descripció que feien les víctimes coincidia. Per això, finalment, investigadors de la DIC l'han identificat i detingut aquest divendres a les vuit del vespre.

Després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra, ha sortit en llibertat a l'espera que la Fiscalia de Menors el citi a declarar aquest dilluns.