La pluja modifica la programació de les Fires de Girona

La Tronada i el Correfoc passen al dissabte 3 de novembre

La previsió meteorològica prevista per avui no anuncia ruixats ni tampoc aiguats, però sí una pluja de baixa intensitat que persistirà al llarg de tota la jornada. És per això que des de l'Ajuntament de Girona s'ha decidit reprogramar algunes activitats de cara al dissabte 3 de novembre.

Aquestes són la Tronada de la Festa Major dels Quatre Rius que havia de tenir lloc a les dotze del migdia d'avui a Plaça Catalunya i es trasllada al següent dissabte a la una de la tarda. En aquest sentit, la gimcana dels Quatre Rius es trasllada d'emplaçament i es farà a cobert, dins de l'envelat de la plaça Miquel de Palol. Finalment, el correfoc dels Diables de l'Onyar que estava previst per a les onze de la nit d'avui manté horari i recorregut però també passa a dissabte vinent.

Pel que fa als concerts, el de la Girona Band i la Unió Musical de Marratxí que havien de celebrar-se a les dotze del migdia d'avui a la plaça Santa Susanna, passen a la pista coberta de l'Escola Migdia.

Queda pendent de veure què passa amb la jornada prèvia dels castellers amb els Marrecs de Salt i els Esperxats de l'Estany que té lloc a les sis de la tarda a la plaça de Sant Feliu. En cas de mantenir-se la pluja es traslladaran a l'interior del monestir de Sant Pere de Galligants.

Visita la galeria d'imatges del pregó amb els Diables de l'Onyar