Ingressen a presó dos joves per agredir i robar el mòbil a un noi a Girona

Els detinguts van colpejar-lo i el van agafar pel coll provocant-li pèrdues de consciència

El jutjat de guàrdia de Girona ha enviat a presó dos joves de 21 i 22 anys per agredir i robar el mòbil a un noi. Els fets van passar el 20 d'octubre pels volts de dos quarts de dues de la matinada.
La víctima anava cap a casa seva escoltant música quan a l'altura de la plaça Assumpció va notar com algú l'agafava per l'espatlla i el retenia. Quan es va girar va veure un noi, acompanyat de quatre joves més, que li demanava el telèfon mòbil. Un d'ells el va agafar pel coll per immobilitzar-lo mentre un altre el va començar a colpejar amb violència fins a provocar-li pèrdues de consciència. Els agressors van marxar quan van aconseguir el telèfon.
 
La investigació iniciada pels Mossos d'Esquadra va permetre identificar-ne els autors i el 23 d'octubre una patrulla de seguretat ciutadana els va localitzar i detenir a la mateixa plaça on s'havien produït els fets. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.
 
Els arrestats, que tenen diversos antecedents, van passar a disposició judicial l'endemà i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.