Un mosso fora de servei frustra el robatori d'una bossa en una cafeteria de Girona

La detinguda té antecedents

El furt de la bossa de mà va tenir lloc ahir a les cinc de la tarda. A aquella hora, un mosso fora de servei estava prenent un cafè en una terrassa de la plaça Miquel Santaló. Tot d'una, l'agent va veure una dona sortir corrents de dins la cafeteria i va escoltar com una altra cridava demanant ajuda perquè acabava d'endur-se-li la bossa de mà.

El mosso va veure com la fugitiva intentava amagar-se la bossa mentre marxava. Es va aixecar, es va posar a córrer, la va interceptar i la va retenir. El policia va recuperar la bossa de mà i la va entregar a la propietària. A dins, hi havia un telèfon mòbil i un moneder de pell amb 70 euros en efectiu, entre d'altres pertinences.

L'agent va alertar la central i una patrulla de seguretat ciutadana va anar fins al lloc i es va endur la lladre detinguda. Es tracta d'una dona de 58 anys, de nacionalitat cubana i veïna de l'Hospitalet de Llobregat. Ara, els Mossos d'Esquadra investiguen també si ha comès altres furts similars a Girona ciutat.

La detinguda, que té antecedents, passarà aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.