Detenen un ocupa a Palafrugell per estafar i coaccionar veïns a qui feia pagar 450 euros per les claus de pisos

L'arrestat és un 'home de 32 anys

La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) ha detingut un home de 32 anys i veí de la localitat per un presumpte delicte d'estafa i coaccions a alguns veïns de l'edifici on resideix de forma il·legal. Va passar el 14 d'octubre quan la policia va tenir coneixements de la venda irregular de claus dels habitatges de l'edifici per part d'un veí que també hi vivia sense el consentiment dels propietaris. Els feia pagar 450 euros per les claus però després els demanava més diners. Si no ho feien, l'home els tallava la llum de l'habitatge. El detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.
La Policia Local de Palafrugell també va enxampar un veí del municipi, de 49 anys, per un possible delicte de conducció temerària i desobediència als agents de l'autoritat. Va passar l'11 d'octubre a la tarda quan diversos veïns van avisar-los d'una motocicleta que circulava de forma temerària per la població. El conductor, a més, anava sense casc. Cap a les cinc de la tarda, uns agents van veure una motocicleta amb dos ocupants que s'aproximaven a gran velocitat en direcció a l'avinguda d'Espanya i que anaven sense casc. Els agents van indicar que es paressin però el conductor va fer cas omís a les indicacions i va fer una maniobra evasiva i va continuar la marxa a gran velocitat.

Al cap d'una estona, una altra patrulla va localitzar la motocicleta estacionada en un carrer de la vila. Quan va aparèixer el conductor, li van demanar la documentació i el van denunciar per un possible delicte de conducció temerària i desobediència. La policia també el va denunciar per no tenir assegurança ni el permís de conduir i per no portar el casc reglamentari. El copilot també va ser denunciat per no dur el casc.