Troben inconscient un exciclista professional holandès desaparegut a les Gavarres

S'està investigant si ha estat atropellat o s'ha accidentat per la pluja

Els Mossos d'Esquadra, els Bombers i les Policies Locals han trobat després d'iniciar una recerca a l'exciclista professional holandès, Steven de Jongh, que ha desaparegut mentre s'entrenava pel massís de les Gavarres.

L'esportista de 44 anys, que és l'actual director esportiu de l'equip Trek, ha marxat en bicicleta cap a quarts d'onze del matí i ha enfilat la carretera de la Ganga (la que connecta Calonge amb la Bisbal d'Empordà).  Aquest ha estat localitzat pels voltants de les sis de la tarda inconscient en una zona boscosa al marge de la carretera GI-660.

L'avís de la seva desaparició l'ha donat la seva dona en veure que no arribava, presentant denúncia pels voltants de les tres de la tarda. A més, també ha llançat una crida a través de xarxes socials demanant ajuda per localitzar el seu marit. El dispositiu de recerca estava integrat per patrulles dels Mossos d'Esquadra, dos helicòpters (el de Bombers i el de Mossos), agents de les Policies Locals i una unitat canina.

En aquests moments i mentre el ciclista es recupera en un centre hospitalari s'ha iniciat una investigació per tal d'esbrinar si ha patit un atropellament o un accident a causa de les pluges.